Koen Bressers Webdesign & Development
Welkom
gewijzigde openings tijden
vakantie
koude schotel
la source soepen e sauzen
 worstebrood en spelt worstenbrood
biologisch
Biologisch Rundvlees
Biologisch kippenvlees
barbecue pakket 9,-- p.p
barbecue pakket 11,-- p.p
voorbeeld bbq compleet
Wokken en gourmet
biologische barbecue
kempisch landvarken
Speenvarken en buffet
links
Contact

Welkom

Openingstijden Boerderijwinkel
 Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur of na afspraak.

 Polderdijk 5 Netersel. Tel: 06-51190759

Even voorstellen
Wij zij de familie van Lieshout uit Netersel , wij hebben  een boeren bedrijfje , en omdat ons boeren bedrijf te klein was om een gezin te onderhouden zijn we in 2002 begonnen met de verkoop van onze produkten.

Hammen roken was altijd al een hobby, maar de rest van het varken moest ook verkocht worden.  Zoon John heeft het vak aldoende geleerd bij een andere slager. Tevens heeft hij veel opgestoken van een gepensioneerde slager, die hem leerde hoe de typische streekgerechten op ambachtelijke wijze gemaakt werden. Zoals: zult, bloedworst, balkenbrij, bakleverworst en andere vleeswaren zoals: polderspek, gerookte en gekookte hammen, runderrookvlees, ontbijtspek, bacon, rookworst, grilworst, drogeworst, gebraden gehakt enz.

Ook bij ons heeft de tijd niet stilgestaan , en dus zijn wij ook steeds op zoek naar betere en gezondere manieren om ons vlees te bewerken.

We zijn gestart met het verwerken van Biologische varkens en koeien tot heerlijke gerechten zoals vleeswaren en worstenbroodjes en er komen steeds meer biologische produkten bij.

Maar ook onze gangbare varkens en koeien worden gekruid met biologische kruiden. Wij werken dus met natuurlijke kruiden en specerijen.

Wij verkopen  Nederlands rundvlees van eerste kwaliteit. Ook kip producten van gegarandeerde Nederlandse afkomst.

Voor barbecue (BBQ) en gourmet bent U bij ons aan het juiste adres en ook het buffet voor Uw feest of receptie willen wij graag verzorgen met als neusje van de zalm onze specialiteit: een speenvarken, varken aan het spit of beenham.

Graag tot ziens!
Boerderijslagerij van Lieshout, Netersel

Speenvarken | Slagerij van Lieshout Netersel | Biologisch | Streekproducten Brabant | Gourmet en buffet netersel | Ambachtelijke beenham | Slagerij Brabantse kempen | varken aan het spit | Barbeque bestellen | gevuld speenvarken